Најновије

ПОКАЗАЛИ ЕЛИТНУ МОЋ: Први пут објављен снимак обуке ратног ваздухопловства! (ВИДЕО)

Нови снимак обуке у ваздухопловним борбама Кинеског народног ослободилачког ваздухопловства (PLAAF) пружају гледаоцима увид у то како је то летети Ченгду Ј-10, једномоторним, лаганим, вишенаменским борбеним млазњаком током ваздушне борбе.

Кинески авион (Фото: Јутјуб)

Пекиншки Пиплс Дејки објавио је снимке PLAAF-а тачно у 13:00. по локалном времену у среду.

Чују се пилоти PLAAF-а идентификовани радио-ознакама "Jaeger 1" и "Jaeger 2" како вичу док учествују у лажној ваздушној борби са "агресивним" непријатељским снагама. Иако је вец́ина видео снимака приказана из перспективе пилотске кабине Ј-10, изгледа да су снимци из архиве такође уграђени у снимак у трајању од 57 секунди.

Званични лист Централног комитета Комунистичке партије Кине такође је нагласио да је овај снимак о борбама Ј-10 први такве врсте за PLAAF. "Бригада задужена за северно бојиште позната је у видеу по својим запаженим борбеним резултатима, она је оборила или оштетила 67 ратних авиона у Корејском рату против Сједињених Држава", написао је у твиту 15. јула.

Јутјуб канал за вести о војном ваздухопловству, Alert5, такође је објавио верзију снимка са мање музике и јасном комуникацијом на енглеском језику.

Исечци обухваћени борбеном компилацијом садрже двосед J-10AS, „борбену верзију оригиналног J-10A“, према издању Drive.

Један корисник претпоставља да је обука јединица у видеу највероватније обука 34. ваздухопловне бригаде PLAAF - пошто су посматрани борбени авиони заправо J-10A или J-10AS. Приметили су да је седиште округа Кихе у провинцији Шандонг и, самим тим, под командом Северног бојишта.

Радар на екрану виђен током видео снимка показује ознаку "Iron Fist Force of PLAAF", што је Alert5 приметио да је 12. ваздухопловна борбена дивизија.

Дрон самоубица се појавио ниоткуда и експлодираo! Има мртвих! Више о томе ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА