Најновије

СНС РЕСПИРАТОРИ: "Праве нас будалама, траже да верујемо њима, а не својим очима"

Петар Ђурић, момак који је остао без оца усред коронавируса, нападнут је и сатанизован у Вучићевим медијима, као и сви неистомишљеници СНС. Овај момак је на протестима изговорио две реченице: "Ћале, ово је за тебе! Мој ћале је умро од короне чекајући на респиратор, није га дочекао." И наравно, Вучић је на респираторе јако осетљив, јер их је он набављао и тврди да их има преко 1.000...

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Зато је брже боље наложио да медији које он контролише демантују Петрову изјаву... Назвао га лажовом и најцрње извређао момка. А онда и његови послушници сви редом, на ТВ "Пинк" је цео дан трајала организована хајка на момка као да им је побио најдраже. Медијски су га линчовали и износили низ увреда. Наравно, нагласивши да је неистина да му је отац преминуо чекајући респираторе, јер их је у том моменту било 40 некоришћених у тој болници.

Након овога Петар је усликао оригинал извештај доктора из Земунске болнице који потврђује његову изјаву. Све уредно са печатом и потписом. Након тога, они уместо да стану на лопту, најмање што је требало је сви да му се извине, а и одговорни да одговарају, ови што су га извређали, такође. Не, они су наставили даље по свом... Сматрајући: Ко може нешто држАВи?

Наравно, највероватније (логичније) да респиратора јесте било, али у магацину. Јер наше болнице немају довољно убодних места за њих. Па то је свима јасно. Махом су то стари објекти давно грађени, није у њих улагано углавном ништа. И они не могу да подрже све те респираторе. Зашто би, иначе, били по магацинима и то у време пандемије када се не зна колико ће их бити потребно. 

Сви ми познајемо нашу Србију и џаба се Вучић труди да нас убеди да смо као Швајцарска. Уместо да су изашли и рекли: То је што је, ми боље немамо, поправљаћемо када се укаже прилика... Сви би разумели, чак и Петар Ђурић.

Међутим, они су по обичају одабрали да блате ожалошћеног момка на најодвратнији начин, а нас грађане да праве будалама и вербално терају да верујемо њима, а не нашим очима. 

Е, све ово јако иритира, неправда, неистина, диктатура, све под лажним велом демократије. Због тога се дигла прашина, Вучићу.

Гејтс тврди да око 70 до 80 одсто светске популације мораће да узме вакцину. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА