Најновије

НИКО ПРЕ ЊИХ: Бајерн исписао историју Лиге шампиона!

Фудбалери минхенског Бајерна на доминантан начин су окончали ову сезону, јер су у финалу савладали Пари Сен Жермен са 1:0 и шести пут су постали европски шампиони. Али, урадили су нешто још импресивније - добили су сваку од 11 утакмица ове сезоне у елитном такмичењу, што никоме пре њих није пошло за руком!

Бајерн исписао историју Лиге шампиона! (Фото: Јутјуб)

Минхенска машинерија је делила лекције ове сезоне широм Европе, почев од групне фазе, преко нокаут фазе, па све до финала. Једноставно, за Бајерн није било непремостиве препреке, па се тако не може ни дискутовати да ли је освајање титуле Бавараца сасвим заслужено.

Тим из Минхена је терор над противницима почео у првом колу групна фазе против Црвене звезде на "Алијанц арени", затим је лекцију делио Тотенхему и Олимпијакосу, убедљиво је победио Звезду и на стадиону "Рајко Митић", па је са свих 18 бодова отишао у осмину финала.

Тамо је у два меча преслишао Челси, коме није дозволио ни да се понада да може до четвртфинала, у четвртфиналу је сву моћ Бавараца осетила Барселона, да би у полуфиналу, уз мање потешкоће у првом полувремену, био савладан и Лион. Круна на сјајну сезону стављена је у финалу, где је савладан Пари Сен Жермен са 1:0, чиме је Бајерн дошао до трипле круне.

Уједно, као што је већ било речи, тим из Минхена је поставио рекорд у Лиги шампиона, јер нико никада није успео да слави на свим мечевима, било да је реч о Лиги шампиона или Купу европских шампиона. Бајерну то јесте пошло за руком, те је поставио рекорд који ће тешко икада бити оборен.

Пут Бајерна до шесте титуле првака Европе

Бајерн - Црвена звезда 3:0

Тотенхем - Бајерн 2:7

Олимпијакос - Бајерн 2:3

Бајерн - Олимпијакос 2:0

Црвена звезда - Бајерн 0:6

Бајерн - Тотенхем 3:1

Челси - Бајерн 0:3

Бајерн - Челси 4:1

Бајерн - Барселона 8:2

Бајерн - Лион 3:0

Бајерн - Пари Сен Жермен 1:0

Бруталну тучу делија и гробара погледајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА