Најновије

СПЕЦИЈАЛНЕ СНАГЕ БЛОКИРАЛЕ ПРИШТИНУ: Постављена бомба за Гренелову делегацију?

Једна од главних улица у Приштини, која носи име бившег америчког председника Била Клинтона, блокирана је након дојаве полицији да је у њој примећен сумњив кофер, преноси Коха.

Приштина (Фото: Јутјуб)

"Око 10:30 добили смо информацију да се у улици Била Клинтона налазио сумњив кофер. Екипе косовске полиције се налазе на месту догађаја", саопштено је из тзв. Косовске полиције.

У саопштењу се додаје да је део улице за сада затворен за саобраћај и биће пуштен након детаљног прегледа места догађаја.

Подсетимо, све ово се дешава уочи посете специјалног изасланика председника Трампа за дијалог Београда и Приштине, Ричарда Гренела који ће лично надгледати спровођење потписаног споразума из Вашингтона, а који јавност на Косову сматра катастрофалним за привремену албанску власт у јужној српској покрајини.

Ричард Гренел стиже на тзв. Косово у посету ради примене споразума постигнутог у Белој кући. Гренел ће на тзв. Косово доћи са још 13 америчких званичника који ће представити пројекте за тзв. Косово и регион у оквиру споразума постигнутог са Србијом.

Шта је Додик писао Трампу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА