Најновије

"АСАДА ЈЕ ТРЕБАЛО УБИТИ!": Израелски званичник шокирао свет најновијим изјавама!

Израелски званичник за безбедност рекао је новинама ове недеље да „Тел Авив није заинтересован за атентат на генералног секретара либанског Хезболаха, Хассана Насралаха“, рекавши да „да смо желели да га убијемо ... заправо бисмо га убили“.

Башар Ал Асад. (Фото: Јутјуб)

Шеф Одељења за истраживање израелске војне обавештајне службе Дрор Шалом рекао је да је Насраллах потпуно свестан да ће Либан изгубити ако отвори ватру на Израел.

„Иран је извор немира и криза у региону директно, кроз свој нуклеарни пројекат и прецизне ракете, и кроз своје оружје у Либану, Сирији, Ираку, Јемену и Гази“, рекао је израелски безбедносни званичник у интервјуу за стране медије.

Шалом је рекао да Израел свог сиријског председника Башара Ал Ассада сматра својим непријатељем, сматрајући да је "требало да буде убијен када је користио хемијско оружје", како је тврдио.

Коментари безбедносног званичника уследили су недељу дана након што је сиријски председник Башар Ал Асад коментарисао перспективу мировних преговора са Израелом.

Сиријски председник рекао је агенцији Спутњик да га не занимају мировни преговори док Израел не врати окупирану Голанску висораван у Арапску Републику.

Највећа сила света остаје без пара, ево где су завршили долари! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА