Најновије

СУРОВО РАЗАРАЊЕ НЕПРИЈАТЕЉА: Руска и сиријска авијација кренуле у жесток напад!

Руске ваздушно-космичке снаге, заједно са сиријским колегама, покренуле су у уторак и среду снажан напад на централну и источну Сирију, пошто су нанеле велику штету положајима терористичке групе Исламска држава (ИД).

Руски авиони. (Фото: Јутјуб)

Према извештајима, руске и сиријске ваздушне снаге извеле су тешке ударе на регион Бадија Ал Шам који се протеже кроз неколико губернија у централној и источној Сирији.

У извештајима се наводи да су руски и сиријски ратни авиони уништили скровишта и утврђења Исламске државе у овом пустињском региону, док су убили и ранили неколико бораца терористичке групе.

Руске и сиријске ваздухопловне снаге у овом тренутку још увек нападају скровишта Исламске државе, усред контра-акције Сиријске арапске војске за чишћење неколико подручја у регији Бадија Ал Шам.

Раније ове недеље, Исламска држава покренула је снажан напад у регији Бадија Ал Шам, који је циљао на војне положаје Сиријске арапске војске у овом пустињском подручју.

Руске ваздухопловне снаге већ су ове недеље покренуле бројне ударе на северозапад Сирије; међутим, чини се да сада своју пажњу преусмеравају на централни и источни регион земље.

Ко крши примирје у Карабаху? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА