Најновије

ПРВА ДОБРА ВЕСТ ОД ПОЧЕТКА ПАНДЕМИЈЕ: У току је контранапад на фармако мафију, банкаре и криминалне елите (ВИДЕО)

Пандемија корона вируса је рат банкара, фармако мафије и криминалних елита против читавог човечанства у чему им помаже Светска здравствена организација и бројни лекари широм света, каже професор Мила Алечковић. Међутим, упркос глобалној хистерији групе доктора широм света дижу свој глас против ове преваре, а грађани протестима, често и насилним, руше бесмилене мере усмерене на укидање људских слобода.

Мила Алечковић (Фото: Хелм Каст)

Мила Алечковић сматра да је човечанство кренуло у контранапад и да по европским градовима већ лете молотовљеви коктели, а следећа фаза ће бити оружана побуна против криминалних елита.

Oна је власт у Србији и Кризни штаб оптужила да учествују у злочину против сопственог народа и додала да је поднела кривичне пријаве против свих чланова Кризног штаба. Алечковић је изразила страх да насиље које је отпочело у Европи неће заобићи ни Србију у скоријој будућности.

Алечковић је открила да у Немачкој већ ради комисија састављена од медицинских стручњака и адвоката која је припремила тужбу због пандемија ковида-19 против свих оних доктора и политичара који су ширили страх, панику, уводили мере ограничења људских слобода, давали лажне информације о смртности и броју оболелих и тииме почини огроман број кривичних дела.

Како ће се ситуација око пандемија развијати даље, према њеним речима, доста зависи од исхода америчких избора и она верује да би победа Трампа била ударац за креаторе лажне пандемије. Више о томе сазнајте у емисији:

Остале емисије из продукције Правда и Хелм Каст погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА