Најновије

Новембар је месец добрих филмова: Ево шта нам стиже у биоскопе!

Месец новембар резервисан је за добре филмове. Тарамаунт нам доноси премијере у којима ћете сигурно уживати.

Фото-Тарамаунт

Трипозно

У биоскопима од 12. новембра 2020.године

Овог новембра будите спремни за помало уврнуто виђење теме замене тела, јер овог пута једна тинејџерка тело мења са неуморним серијским убицом.

Седамнаестогодишња Мили Кеслер покушава да преживи крвожедне холове средње школе у Блисфилду и окрутност екипе популарних ученика. Али, када постане најновија мета Касапина (Винс Вон), озлоглашеног серијског убице из града, тегобе које је прате у завршној години постају јој најмања брига. Касапинов мистични, древни бодеж приликом њиховог сусрета доводи до тога да се он и Мили наредног јутра пробуде у телу оног другог. Мили тада сазнаје да има само 24 сата да се врати у своје тело, јер ће замена постати трајна и заувек ће остати заробљена у облику средовечног манијака. Једини проблем је у томе што она сада изгледа као огромни психопата за ким је цео град у потери, а Касапин изгледа као она, док жељно ишчекује завршну журку, где планира да задовољи свој незајажљиви апетит за крвопролићем. Уз помоћ пријатеља Мили је у трци с временом не би ли преокренула клетву, док Касапин открива да је женско тело савршена камуфлажа за масакр на журци.

Превише лично

У биоскопима од 19. новембра 2020.

Филм говори о три жене које се познају или упознају. Уједињује их пријатељство, мушкарац и мала петогодишња девојчица. Симона (Татиана Дyковá) обнавља свој живот након што се разведе и њен син одлучи да живи с оцем. Наталија (Петра Хřебíчковá) љубав налази у удовцу с ћеркицом и преданом баком. А Ева (Елишка Балзеровá), иако пензионерка, сазнаје да њена љубав укључује и ону партнерску, а не само љубав према унуци.

Насмејана, понекад дирљива прича доказ је да постоји толико различитих љубави колико има људи на земљи. Тако је  понекад мало довољно да се из разоноде развије снажна веза, а још мање да се пажљиво распоређена срећа разбије на хиљаде делова. Филм о љубави према мушкарцима, према деци, према себи, о одговорности за оне које волимо и за оне који су их волели пре нас. Филм у којем се сви  могу пронаћи. Три дивне жене. Три облика љубави. Три приче о радости и болу, срећи и тузи...

Творци успешног филма Све или ништа, који је у словачким биоскопима пре две године видело 338 000 гледалаца, снимили су комедију Превише лично  према истоименој књизи бестселеру књижевнице Евите Твардзик.

Клопа, пиће и другари

У биоскопима од 26. новембра 2020.

Еби се радује опуштеном Дану захвалности са најбољом пријатељицом Моли. Али планови пријатељица за тиху вечеру уз ћуретину нестају кад им се придруже Молин нови дечко и њена ексцентрична мајка. Сместите ту и упадаче на журку, укључујући Молину стару љубав, шамана у покушају и трио геј виле заштитнице, и ето рецепта за комично хаотичан одмор који нико никада неће заборавити чак и да је желео!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА