Најновије

НЕМАЊА ШАРОВИЋ: Срђан Ного вуче потезе у корист Александра Вучића (ВИДЕО)

Председник Покрета "Љубав Вера Нада" Немања Шаровић тврди да посланик СНС Владимир Ђукановић напада Кризни праб за борбу против пандемије по наређењу Александра Вучића.

Немања Шаровић и Срђан Ного (Фото: Хелм Каст)

- Ја сам потпуно сигуран да Ђука под старе дане није почео да мисли својом главом и износи своје ставовове, то код Вучића не постоји. Владимир Ђукановић је гласноговорник Александра Вучића и он служи као батина када треба неко да се дисциплинује унутар СНС. Немојте мислити и да су његове изјаве које су везане за Зорану Михајловић и за неке друге министе случајне – рекао је Паровић.

Он је објаснио да је Ђукановић напад на Кризни штаб Вучићева реакција на изјаве Предрага Кона на Н1 да су мере закасниле и да власт није послушала захтеве струке. Шаровић је рекао да је Кон тиме покушао да се огради од целе ситуације и направи одступницу што се Вучићу није допало.

- Вучић најбоље функционише у хаосу – рекао је Шаровић коментаришући потпуно контрадикторне изјаве људи из Кризног штаба.

Шаровић је рекао да режим крије праву економску ситуацију и да се Србија убрзано задужује а да су јавне финансије у катастрофалном стању које ће се погоршати наредне године.

Шаровић је критиковао акције дела опозиције тврдећи да често иду у прилог Вучићу. Он је посебно поменуо инциденте које су на протестима чинили чланови и функционери некадашпњег Савеза за Србију, Двери и Срђан Ного.

- Ного је Човек који пуно чини за Вучића. Срђан Ного вуче потезе у корист Александра Вучића – тврди Шаровић указујући да су изјаве о Вучићевој деци, инциденти са пејтнбол пушком, упади у Скупштину Србији ствари које користе актуелном режиму.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА