Најновије

ДРАМАТИЧАН СНИМАК! Јермени обарају азербејџански хеликоптер! (ВИДЕО)

Нови видео који је протеклих недеља подељен на друштвеним мрежама приказује тренутак када су јерменске снаге обориле азербејџански војни хеликоптер изнад регије Карабах.

Хеликоптер. (Фото: pixabay. com)

На кратком видео снимку може се видети азербејџански хеликоптер Ми-17 како током једномесечног сукоба лети над непознатим делом регије Карабах, пре него што га је погодила јерменска ПВО.

Пред крај видео снимка види се азербејџански пилот хеликоптера Ми-17 како искаче из хеликоптера, а нос летелице пада према земљи.

Као што је горе истакнуто, датум видео снимка није познат; међутим, с обзиром на чињеницу да се већина непријатељстава у Карабаху одвијала између 27. септембра и 9. новембра, вероватно је да је датум био негде између тог временског оквира.

Карабашки сукоб је закључен 9. новембра након што су азербејџански председник Илхам Алијев и јерменски премијер Никол Пашињан постигли мировни споразум у Москви.

У мировном споразуму посредовао је руски председник Владимир Путин након што је Азербејџан случајно оборио руску летелицу на јерменској територији. Азербејџан се тада извинио због обарања руске летелице и понудио да плати накнаду за губитак.

Брегзит се закувава, развод Брисела и Лондона прелази у претње! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА