Најновије

АУДИ СМРТИ КОСИО ПО НИШУ: Тинејџер из Београда изгубио контролу, погинуло двоје пешака

Деветнаестогодишњи Н.С. који је вечерас изазвао стравичну саобраћајну несрећу у Нишу, када су погинуле две особе, је Београђанин, који је у Ниш дошао у госте код рођака.

Увиђај и хитна помоћ у Нишу (фото: Телеграф видео принтскрин)

Како Телеграф сазнаје, он је вечерас око 20.40 сати крећући се возилом "ауди" Булеваром Медијана великом брзином, излетео са коловоза на тротоар и покосио двоје пешака. Од силине ударца једна девојка је прелетела ограду нишког водовода, и остала на месту мртва. Она још није идентификована, док је друга жртва удеса четрдесетосмогодишњи Д.И. који је преминуо у нишком Клиничком центру.

Према првим информацијама, возач "аудија" није био у алкохолисаном стању па се претпоставља да је стравичној несрећи кумовао и клизав коловоз јер јака киша у Нишу од јутрос пада без престанка. Због лошег времена на тротоару који је истовремено и бициклистичка стаза, није било много људи као што је уобичајено, па је избегнута много већа трагедија.

Увиђај на месту несреће и даље траје, на терену је више возила саобраћајне полиције, а трака у којој је дошло до удеса блокирана је са два полицијска аутомобила. Саобраћај се са Булевара Медијана преусмерава преко паркинга тржног центра на Булевар цара Константина.

Полиција је потврдила да је дошло до саобраћајне несреће и да се утврђују све околности овог догађаја.

Узнемирујуће фотографије Србина кога су изболи мигранти, уколико немате слабо срце, можете погледати ОВДЕ.

Извор: Telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА