Најновије

НЕМАЧКИ НОВИНАРИ ОТКРИЛИ ТАЈНУ: Ево ко је платио Наваљном да дискредитује Путина (ВИДЕО)

Блогер Алексеј Наваљни створио је истрагу о „Путиновом дворцу“ у филмском студију у Немачкој, која је плаћена из САД. Немачки новинари открили су ексклузивне информације.

Алексеј Наваљни (Фото: Јутјуб)

Немачки репортери су сазнали да се Наваљни возио по Немачкој, у пратњи обезбеђења. Испоставило се да је блогер радио у филмском студију, где је вршио истрагу на захтев из Калифорније. Вероватно је управо у овом студију настао видео о „Путиновом дворцу“.

Неки људи у Немачкој били су огорчени чињеницом да Наваљни, по налогу САД, спроводи антируске активности у Немачкој. Публициста и политичар Алберт Милер послао је одговарајући захтев немачкој канцеларки Ангели Меркел, захтевајући објашњење.

„Односно, Наваљном није био толико лоше, активно је био укључен у снимање у студију. Постојао је план, постојала је режија, ту је читав филмски студио“, извештавају немачки новинари.

Кремљ је раније известио да је знао за припрему '’истрага'’ против председника Руске Федерације. Након објављивања видео записа, руски новинари су отишли ​​у „Путинов дворац“, али тамо нису пронашли луксузну робу, већ само бетон и грађевински отпад.

Шта су руски новинари затекли на лицу места, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА