Најновије

МОСКВА ПИТА: Откуд грб Црне Горе у филму о „Путиновој” палати на Црном мору? (ФОТО)

Министарство спољних послова Русије поставило је питање како је грб Црне Горе завршио у филму „Путинова палата” који су недавно објавили руски опозициони лидер Алексеј Наваљни и његов тим тврдећи да је палата на Црном мору вредна 1,35 милијарди долара саграђена за председника Русије Владимира Путина.

Застава ЦГ (Фото: Pixabay)

„Да ли су западни истраживачки новинари већ истражили зашто је у америчко-немачком „филму” улаз у такозвану „Путинову палату” украшен грбом Црне Горе”, пише на Твитер налогу Министарства, пренеле су „Вијести”.

Грб Црне Горе, како је наведено, појављује се и у лифту палате.

Наваљни и његов тим објавили су пре десетак дана видео и фотографије на којима је како тврде, палата на Црном мору вредна 1,35 милијарди долара саграђена за Путина.

Кремљ је демантовао оптужбе Наваљног и навео да оне за сврху имају да Русима „исперу мозак” и подстакну на протесте.

Руска државна телевизија објавила је снимке зграде на којој трају радови и навела да је „далеко од луксуза који описује Наваљни”, преноси Танјуг.

Савезници Наваљног тврде да трају радови на резиденцији због грађевинских пропуста и понављају да је Путин њен стварни корисник.

Милијардер Аркадиј Ротенберг, близак Путину, казао је да је он власник палате за коју опозициони лидер Алексеј Наваљни, који је у затвору, тврди да је користи руски председник.

„Пре неколико година успео сам да се договорим са управницима и постао сам корисник тог здања”, рекао је Ротенберг, саопштено је из његове канцеларије.

Он је познат и као бивши Путинов партнер за џудо.

Снимке демонстрација и хапшења у Москви и Санкт Петербургу можете погледати ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА