Најновије

АНДРИЈА МАНДИЋ УПОЗОРАВА: Мираш Дедеић је Милов политички производ, сада би да прекрштава Србе!

Андрија Мандић, лидер Демократског фронта, изјавио је да позиви канонски непризнате Црногорске православне цркве Србима да узму крштеницу ЦПЦ говоре о томе да је данашња Црна Гора најсличнија НДХ из 1941. године.

Милан Кнежевић. (Фото: Јутјуб)

Мандић је рекао да ''Мираш Дедеић представља политички производ Мила Ђукановића, који без свештенства и црквене организације, а у сарадњи са политичким структурама, може да одглуми да ЦПЦ има некакву снагу''.

Он је за поновио низ оптужби на рачун Црне Горе не говорећи о томе ко доприноси таквом стању, које је наводно неиздрживо за Србе. 

- Дешава се све оно о чему је говорио блаженопочивши патријарх Иринеј. Неко се игра са најсветијим чином крштења - рекао је Мандић.

Он додаје и да се ''Мираш Дедеић преко оваквог богохулног позива постарао да цела ствар изгледа као фарса''. 

Лидер Демократског фронта истиче да се у овом тренутку у Црној Гори, поред покрштавања, спроводи и својеврстан прелазак људи из нације у нацију. Он упозорава да су овакве ствари веома опасне јер конвертити желе да униште сећање на своје пређашње порекло.

- Конвертити су опасни јер желе да униште оно од чега су настали мислећи да тако могу да са историјске сцене избришу и своје порекло, конкретно у Црној Гори нас који се нисмо одрекли свог идентитета - рекао је Мандић.

Нападнути амерички војни конвоји! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА