Најновије

НАВАЉНИ ПРЕБАЧЕН ИЗ МОСКВЕ: Ево где ће провести наредне године

Шеф руске Федералне казнене службе Александар Калашњиков потврдио је да је руски опозиционар Алексеј Наваљни пребачен у затворску колонију ван Москве где треба да одслужи казну од две и по године затвора, преноси ТАСС.

Алексеј Наваљни (Фото: РИА Новости)

Агенција наводи да је Калашњиков саопштио да у казненој колонији коју није именовао, нема опасности по безбедност или здравље Наваљног и да ће он тамо имати прихватљиве услове.

"Наваљни ће бити задржан у потпуно прихватљивим условима. Ако то пожели, биће укључен у производне активности", рекао је Калашњиков, преноси ТАСС.

Агенција наводи да је суд у Москви замено условну казну Наваљном због случаја Ив Рошер стварном затворском казном због вишеструких кршења казнених услова, а московски градски суд је 20. фебруара потврдио пресуду и она је тада ступила на снагу.

Адвокат Наваљног је јуче рекао да је руски опозиционар пребачен у затвор изван Москве, а руски медији су наговестили да ће Наваљни, који је привремено био у најстроже чуваном затвору у Москви, бити пребачен у објекат на западу Русије, преноси ТАСС.

Какав сценарио Јермени спремају за Пашињана, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА