Најновије

"Нова Вучићева издаја"

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић оштро је реаговао на вест о потписивању мапе пута за примену енергетских споразума, коју су данас у Бриселу усвојили представници Београда и Приштине уз посредовање специјалног изасланика ЕУ за дијалог Мирослава Лајчака. Он је тај споразум назвао „новом Вучићевом издајом“.

„Док се јавност замајава Дијаном Хркаловић и Небојшом Стефановићем, другостепеним криминалцима из Вучићеве пирамиде зла, Савом Манојловићем и Жељком Митровићем и апсолутно небитном темом ријалитија и националних фреквенција, Вучић наставља да спроводи своју издају кључних националних интереса Србије. Данашњим усвајањем мапе пута за примену енергетских споразума наставио је да распродаје Србе на Космету као на пијаци добијајући заузврат још мало времена на власти да неометано пљачка Србију и уништава нашу земљу“, рекао је Ђорђевић.

Он је подсетио да је „покрет Ослобођење још почетком децембра 2020. године упозорио да ће целокупан енергетски систем на северу покрајине прећи са српских компанија на приштинског оператера КОСТТ, што је данас споразумом експлицитно потврђено“.

„Нема сумње да ће привремене институције у Приштини овакав Вучићев уступак искористити у циљу даљег притиска на Србе у нашој покрајини. Овим чином српски потрошачи на северу Космета практично се интегришу у енергетски систем Велике Албаније, будући да је приштинска енергетска мрежа већ обједињена с албанском. Тако смо од Вучићевог „не дам Валач“ и „не дам Газиводе“ ипак дали све то. Због тога ће Вучић морати да одговара“, додао је Ђорђевић.

„А након ослобођења Србије од Вучића, сви ови споразуми ће бити поништени и сва имовина наше државе коју је предао Албанцима ће морати да буде враћена. Целокупан енергетски, правосудни, безбедносни систем и читав друштвени живот који Вучић предаје сепаратистима биће реинтегрисани у оквире устава Србије. То мора да буде јасно и њему, и привременим органима у Приштини, и европским посредницима“, закључио је Ђорђевић.

Снимке Кадирова са фронта погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА