Најновије

ГРОТЕСКА: Снимили Путина на пријему са чланицама Пуси Рајот! (ВИДЕО)

САД - Владимир Путин се нашао на пријему који окупља америчку политичку елиту у друштву са Надеждом Толкониковом и Маријом Алехином, чланицама бенда "Пуси Рајот", али наравно, не у стварном животу, него у трећем серијалу америчке тв серије "House of Cards".
Толконикова и Алехина прилазе Путину (Фото: ЈуТјуб)

Толконикова и Алехина прилазе Путину (Фото: ЈуТјуб)

Ова епизода је изазвала пажњу, како америчке, тако и руске јавности, а у њој се појављује "руски председник Виктор Петров" на пријему код америчког сенатора Франциса Андервуда и тамо се среће са стварном Надеждом Толкониковом и Маријом Алехином. Лик Виктор Петрова директно подсећа на Владимира Путина, како по изгледу, тако и по понашању, начину хода и другим елементима које су успели да копирају, али и самом имену Виктор (Владимир) Петров (Путин). Њих две у серији прокоментаришу руског председника као "човека који се плаши само гејева" и "човека који толико воли своје пријатеље да им је дао пола државе". Толконикова је изјавила да јој је било задовоство да се она и њена колегиница појаве у популарној америчкој серији, те и на тај начин пошаљу у свет поруку шта мисле о режиму Владимира Путина. Погледајте како изгледа Путинова копија - "руски председник Виктор Петров"!
Прочитајте још:ПРЕТЕ СМРЋУ РУСКОЈ СТАРЛЕТИ: Путин наредио да не сме да јој фали длака с главе! Ево зашто…Украјинци од дечијих игралишта праве ровове (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА