Најновије

ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ПРОТИВ БАКИРА: Додик и Човић ће усаглашавати ставове на свим нивоима у БиХ

Делегације СНСД-а и ХДЗ-а БиХ, предвођене лидерима ових странака Милорадом Додиком и Драганом Човићем, договориле су данас да на свим нивоима у БиХ усаглашавају ставове јер је "довољно кризе" у земљи.

Додик и Човић (Фото: Јутјуб)

Додик и Човић су у изјави новинарима након састанка на Јахорини истакли да су задовољни досадашњом сарадњом и најавили да ће она још јаче бити настављена у наредној години. Додик је рекао да између СНСД-а и ХДЗ-а БиХ нема ниједно отворено питање и да ове две партије желе да допринесу стабилизацији укупних прилика у БиХ. Он је поновио да у БиХ не постоји скупштинска већина. "Заједничке вредности су нам европске интеграције. У наредној години наставићемо разговоре и сарадњу о свим питањима", рекао је Додик, изразивши наду да ће Представнички дом парламента БиХ подржати Изборни закон који је предложио ХДЗ БиХ.
Човић је рекао да су делегације две странке на данашњем састанку креирале активности за наредни период јер ни у БиХ ни у Федерацији БиХ нема скупштинске већине. Он је истакао да су се договорили да на свим нивоима усаглашавају ставове јер је "довољно кризе у БиХ". Делегацију СНСД-а на састанку чинили су и потпредседници странке Жељка Цвијановић, Никола Шпирић и Марко Видаковић, члан Председништва СНСД-а Сташа Кошарац и генерални секретар Лука Петровић, а ХДЗ-а БиХ високи функционери ове странке Борјана Кришто, Вјекослав Беванда, Маринко Чавара и Давор Чордаш. А за то време СДА Бакира Изетбеговића на чело Оружаних снага БиХ поставља команданта озлоглашене муслиманске бригаде, а о томе више прочитајте ОВДЕ. Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик и Човић у кафани
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА