Најновије

Скоро свака албанска кућа има оружје, а Србију разоружавају (ВИДЕО)

Адвокат Бранко Лукић је у јавности можда најпознатији као бранилац Ратка Младића. Међутим, он је такође члан управног одбора НАОС-а - Националне асоцијације за оружје Србије.

У разговору са Александром Павићем, Бранко говори о томе шта тачно значи позив власти на ”потпуно разоружавање Србије” после два масовна убиства у Србији, зашто је важно да становништво зна како да рукује оружјем, ко ће стварно бити разоружан а ко неће, и шта НАОС намерава да предузме у наредном периоду.

Такође је било речи о враћању војног рока и предвојничке обуке и да ли би то заправо смањило а не повећало шансе да се будуће трагедије десе, као и о утицају америчке асоцијације за оружје - НРА - која  штити уставно право Америчких грађана на ношење оружја и одбрану породице и личне својине, и која је незаобилазан политички фактор у САД.

- На Косову и Метохији скоро свака албанска кућа има оружје, а Србију желе да разоружају – рекао је Лукић.

Он је рекао да се такса на ватрено оружје плаћа у Србији и Републици Српској, али не и у Федерацији БиХ из чега произилази да само српске власти дестимулишу грађане да поседују наоружање.

ЗАВРШНА ФАЗА БИТКЕ: Руска артиљерија засипа Украјинце пред коначни јуриш Вагнера (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА