Најновије

''Чак и ЕУ отворено говори о проблему који представљају илегални мигранти, Србија да их протера до последњег што пре!''

,,Ако су министри унутрашњих послова ЕУ сазвали хитан састанак о илегалним миграцијама и признали да су исте горући проблем Европе, то значи да је догорело до ноката. Французи неће више да примају мигранте и оптужују Италијане да су себични по том питању, што нам говори да питање илегалних миграната дели ЕУ по шавовима“ – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Мигранти (Фото: Јутјуб)

Он сматра да са новим таласом илегалних миграната Европу тек чекају проблеми, посебно Србију као земљу коју исти доживљавају као незаобилазан део најкраће руте ка Западној Европи.

,,Чак 800 их се јуче на подручју Хоргоша тукло, пуцали су једни на друге, била је то буквално битка која је са разлогом застрашила грађане Србије, исте оне који плаћају порез овој земљи и развијају је, за разлику од миграната који са собом доносе једино проблеме, насиље, тензије и неизвесност“, напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге сматра да је држава Србија стварајући савез са Мађарском и Аустријом за борбу против илегалних миграната начинила добар потез, али да су данас више него икада потребне и неке драстичне мере.

,,Треба протерати све илегалне мигранте из Србије, наша земља није паркинг за њих и место где могу да дивљају и малтретирају људе. Наше снаге безбедности морају их држати под присмотром од момента када их примете до момента депортације, јер су насилни и опасни. Претња су свим мирним грађанима, посебно женама и деци, јер они очито не познају не само законе Србије, већ ни универзалне људске норме“, закључио је Ђурђев.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА