Најновије

ДУЉАЈ О РАСПРАВИ СА СУДИЈАМА: Неко вас гледа у очи и прича вам нешто, а… Тренер Партизана потом о Звезди!

Партизан је поражен од Напретка у Београду 1:0. Тај пораз би црно-беле могао да кошта губитка првог места пред плеј-оф.

Незадовољан је после меча очекивано био стратег “парног ваљка” Игор Дуљај. Он је честитао Напретку на победи:

– Прво да честитам Напретку на победи, борили су се. Имали смо шансе, али, на крају то нико не рачуна, јер гледа се само резултат. Данас смо изгубили три бода… Ја играчима не могу да кажем да нису хтели, једноставно, имали смо те неке прилике где смо могли да постигнемо гол, али опет, изгубили смо изузетно три важна бода на нашем терену – почео је Дуљај.

ПИТАЊЕ О СУДИЈАМА

Један од новинара је питао Игора Дуљаја шта је то поред судија утицало на то да Партизан не игра као у дербију:

– Зашто кажете то “поред судије”? Знате ли шта је судија утицао, можете ли то да ми кажете? На шта је то судија утицао, па сте ми поставили такво питање? Ко није био на нивоу? Ја сам прошли пут рекао, и кажем да суђење нећу да кометаришем.

Партизан је стварао шансе, а ево шта је на ту констатацију “седме силе” одговорио тренер Партизана:

– На основу чега сте то закључили? Јел смо имали шансе? Колико данас шанси? Не можете да кажете да нисмо били на нивоу. Када си изгубио, зависи из каквог угла гледате. Немојте да се љутите, само констатујемо анализу. Кад поставите питање, морате да имате аргумент. Нисмо били на нивоу, а сами сте рекли да је један играч имао пет шанси… Да ли смо играли добро, нисмо, шансе смо стварали. Веома је тешко када у екипи имате играче који су играли под инјекцијама. Нисмо имали клупу, видите да и Салдања није био ту, Северина је прошлу утакмицу искључен, али то не умањује победу Напретка.

Црно-бели су били неефикасни без Матеуса Салдање:

– Он је играч који нам је доста неопходан. То се примећује најбоље по утакмицама. Овакве неке ситуације, где је данас Баждар био његова замена, он је млад играч, треба доста простора за њега, никада му нећу замерити. На њему је да ради, али он је други играч, и Салдања би ове ситуације лакше решавао. У принципу, када се све сабере и одузме, изгубљена су три бода.

Пораз је свакако тешко пао играчима. Неочекивано после доброг резултата у дербију:

– Тешко им је пало због многих ствари, али добро. Знате како, гледамо усе у своје клљусе, гледамо у своје двориште, и они имају моју апсолутну подршку, и знамо да ћемо само заједно морати да изађемо још јачи, и оно што је изузетно важно, ми се уопште не предајемо, нити ћемо се предати.

ЗВЕЗДА ЋЕ СИГУРНО ДА ПОБЕДИ У НИШУ

Расправљао се после меча Игор Дуљај са судијама, ево шта је о том догађају рекао:

– Када вас неко гледа у очи, и прича вам нешто, а знате да то није искрено. Ето, толико. Нећу да коментаришем суђење, једноставно сам рекао то, нека прича која је била. Кад вас неко погледа у очи, видите одмах да то није искрено, али суђење нећу да коментаришем. Њему на образ, и то је то.

Дотакао се тренер Партизана и Црвене звезде, тачније меча у Нишу (воде црвено-бели 1:0):

– Сигурно ће победити у Нишу, ту не треба да се поставља питање. На нама је да радимо, имамо већ нову утакмицу у недељу, и то је то. Ако се опет вратимо, то је да су многи чекали да са те позиције на којој смо били, да се спустимо мало ниже, тако да притисак нека буде сада на другима. Ја сам рекао да моја екипа нема притисак резултата. Они часно, поштено одрађују све оно што захтева фер-плеј.
На крају још једном о повредама играча:

– Управо то што сам већ рекао. Салдања је прошлу утакмицу играо повређен, Захид је играо повређен, Северина добио два жута, тако да данас није могао да нам помогне. Сигурнои да би један такав играч донео још већу пробојност у другом полувремену, још већу свежину. Опет да кажем, то уопште не умањује победу Напретка, који су данас били изузетно борбени, и ја њима што се тога тиче не могу ништа да кажем, само честитке на освојена три бода – закључио је Дуљај.

АЛАРМИ ПОПАЉЕНИ У КИЈЕВУ: Ово би могло да значи не повлачење него бежанији из Украјине

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА