Најновије

ПАРТИЗАНУ НЕЋЕ ДА СЕ СВИДИ ОВА ВЕСТ Важан играч на располагању Милојевићу за “вечити” дерби

Нова фудбалска светковина је пред нама. Као мало када у последњих неколико година предстојећи “вечити” дерби се дочекује са бодовно готово изједначеним ривалима. Црвена звезда је у заостатку за Партизаном и победа у 172. дербију је императив.

Навијаче шампиона Србије интересује да ли ће један од најбољих играча да буде на располагању тренеру Владану Милојевићу. Да ли ће Александар Катаи да буде у тиму за Партизан? Не би Александра Катаија тек тако тако назвали. Мајсто, има фудбал у малом прсту. Свакако да би  представљало велику опасност по црно-беле. Ствари стоје овако…

Пре две недеље Александар Катаи је почео да тренира са екипом и био је на клупи против ТСЦ- а у Бачкој Тополи. Загревао се и није ушао. То је више била ствар тактике јер је тренер Владан МИлојевић био принуђен да због повреда изврши три измене.

Наставио је Александар Катаи да ради индивидуално и повреда леђа је санирана. Популарни Магико ради пуном паром и у четвртак је после загревања у теретани изашао са саиграчима на главни терен и припрема се за 172. дерби.

Неће да буде стартер, али би могло да се догоди да уђе са клупе. До сада је у дербијима Катаи шест пута погодио мрежу Партизана

ЗВЕЗДА ДИРЕКТНО У ЛШ Рачуница је јасна, али веома тешка! Слика лепа...

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА