Најновије

ВИКТОР САВИЋ МЕТА НАПАДА ЗБОГ ПОРУКЕ ЗА ВАСКРС! Његов духовник се огласио и стао у одбрану глумца! (ФОТО/ВИДЕО)

Након што је подсетио вернике да 1. мај пада у време поста, на Велику суботу, те да би због тога требало да се суздрже од преједања месом, препијања алкохолом и у миру сачекају Васкрс, уследили су напади на глумца Виктора Савића на друштвеним мрежама.

Отац Жељко Јовановић и Виктор Савић. (Фото: Правда)

“Шта има он да нас саветује, није он поп!”, “Вера се не намеће”, били су само неки од негативних коментара упућених глумцу.

Желећи да добијемо коментар, позвали смо свештеника Епархије шумадијске оца Жељка Јовановића, који је и духовник познатом глумцу. Оца Жељка кога смо сви упознали када је у ковид болници радио и као здравствени радник а и исповедао људе и тешио.

"Ми православни хришћани данас прослављамо највећи и најрадоснији Хришћански празник Васкрс. Данас је дан праштања, мира и љубави. То је оно сто Господ од нас очекује, тако да не бих ништа коментарисао што би уносило немир у душе наше и реметило радост празника. Свакако изјава брата Виктора Савића је права хришћанска изјава где је показао да испуњава на делу ону молитву из јектеније када кажемо: "Сами себе ЈЕДНИ ДРУГЕ и сав живот свој Христу Богу предајмо". Ми смо ту не само да бринемо за спасење наше душе него и за душе наших ближњих да не пропадну. Ја сам као његов духовник очински поносан колико је он показао бриге и љубави према својој браћи и сестрама. Желим свим верницима срећан и Богом благословен празник и да га прославимо најпре у цркви на Светој Литургији а потом и у својим домовима и у домовима наших пријатеља.  Мир Вам од Васкрслог Господа.” – изјавио је за наш лист Пречасни јереј Инж.отац Жељко Јовановић свештеник епархије шумадијске који такође ради и као здравствени радник у Клиничком Центру Србије.

Ево како се правилно честита Васкрс, а ове изразе никако не користите! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА