Најновије

СКАНДАЛ У КОТОРУ: Бивши ватерполиста Партизана и Звезде вређао Србе и уринирао по цркви!

Некадашњи ватерполиста Радничког из Крагујевца, Црвене звезде и Партизана Данило Аџић направио је велики скандал у ноћи између недеље и понедељка у Котору.

Црна Гора. (Фото: Јутјуб)

Познати црногорски ватерполиста, а сада одборник Демократске партије социјалиста, уринирао је на улазним вратима цркве Светог Николе у Старом граду. У његовом друштву били су бивши фудбалер Бокеља Милош Банићевић и каратиста Данијел Кривокапић. Како пишу "Вијести" Аџић је вређао свештеникову супругу након чега је полиција морала да реагује.

Портал "In4s.net" преноси да је Аџић са друговима уринирао по вратима цркве. Супруга которског свештеника их је упозорила на недолично понашање, па је и сама нашла на мети бахатих Црногораца.

- Поменутог дана у 20 минута после поноћи видела сам три пијана момка, а потом чула како изговарају, цитирам "Хајде да пишамо по цркви". Један од њих је пришао ка Цркви Светог Николе, почео да откопчава и спушта панталоне. Ја сам затим узвикнула да да ћу звати полицију, да би ми један од тих момака рекао – "Шта је српска к*рво или д*ољо" - наведено је у записнику који је направила полиција након што је узела изјаву од супруге которског свештеника Немање Кривокапића.

Она је открила да су након тога бацали стаклене предмете према њеној кући и наставили да је вређају и да јој прете.

- Гађај к*рву српску, ајде ајде, ајде - говорили су, каже она.

Кинеска ракета пада на земљу, нико не зна где би могла да удари! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА