Најновије

Велико ресетовање само што није активирано: Банкари ће све контролисати а људи више неће бити битни! Ово ће се догодити...

Светски економски форум наговештава глобалну сајбер „пандемију“ овог лета како би се олакшало „велико ресетовање“.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Светски економски форум (WEF) је 2020. године извео симулацију под називом „Сајбер Полигон 2020“ која је предвидела предстојећу глобалну катастрофу изазвану светском „сајбер пандемијом“.

Слично као што је милијардер еугеничар Бил Гејтс догађајем „Евент 201“ предвидео Вухан коронавирус (ковид-19) пре него што се догодио, Сајбер Полигон 2020 предвиђао је предстојећи кибернетачки напад сличан нападу SolarWinds који се догодио раније ове године.

Сајбер Полигон 2020 део је планираног WЕF-овог „великог ресетовања“, који је јавно најављен пре неколико месеци као неопходан подстицај за прелазак у нови светски поредак.

Речено нам је да ово велико ресетовање укључује „координирани прелазак на глобалну економију Четврте индустријске револуције у којој људи као радна снага постају све ирелевантнији“.

Један од највећих заговорника великог ресетовања је глобалиста и оснивач WEF-а Клаус Шваб, који изгледа да жуди за истребљењем милијарди људи како би олакшао улазак у надолазеће „златно доба“, такође познато као Велика невоља.

„Нови економски системи који су дигитализовани и који су или удружени са централним банкама, или их воде централне банке кључни су део Великог ресетовања WEF-а, а такви системи би били део одговора на контролу маса, од недавно незапослених људи“, наводи се у једном чланку о транзицији. 

Као што су други приметили, ови дигитални монополи омогућили би онима који их контролишу да „укину“ људима новац као и приступ услугама ако се тај појединац не придржава одређених закона, правила и прописа.

Катализатор који ће довести до великог ресетовања само што није активиран.

На недавно ажурираној веб страници за догађај Сајбер Полигон 2021, следећа фаза промене укључује „једну рањиву карику“ у глобалној сајбер мрежи која ће се искористити како би се „срушио читав систем, попут домино ефекта“.

На основу описа овог предстојећег догађаја, звучи као да WEF и други глобалистички ентитети планирају да сруше читав систем како би га обновили у потпуно новом стилу.

Све ово се  веже директно за универзални основни приход. Веома популарни UBI уведен још снажније након пандемије ковид 19, популаризовао је доследне „подстицаје“ за преживљавање кризе.

Идеја о UBI-у већ неко време пласира се као решење сиромаштва, а многи то упоређују са модерним феудализмом. Грађевински блокови за ову технолошку контролну мрежу су, иначе, већ постављени. Све што треба следеће да се деси је да се повуче окидач, што се још није догодило.

WEF овај нови модел назива „капитализмом заинтересованих страна“, који у ствари није ништа друго до спајање јавног и приватног сектора у једну јединствену звер.

То је систем „много сличнији Мусолинијевом корпоратистичком стилу фашизма него било чему другом“, приметили су аналитичари. Да би се дошло до те тачке, постојећи систем мора бити спаљен до темеља како би могао да васкрсне у овај нови глобалистички систем.

Са том променом уследиће елиминација милијарди људи, укидање свих слободних предузећа и личног власништва над имовином и апсолутна транзиција у глобални деспотизам. 

Пентагон гомила оперативне снаге свуда по Европи, групе добиле јасне задатке! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА