Најновије

ХИТ: Зураб донео медаљу, па опсовао у студију (ВИДЕО)

Освојила је Србија у петак и седму и осму медаљу на Олимпијским играма у Токију овог петка, али нешто раније, у среду, шесту је Србији донео Зураб Датунашвили.

Инцидент у студију (Фото: Твитер принтскрин)

Рвач који се некада такмичио под заставом Грузије, а сада под српском тробојком, стигао је у Београд, а том приликом је гостујући у емисији РТС-а све изненадио када је у живом програму открио коју је прву реч научио на српском језику... И опсовао!

Зураб Датунашвили је освојио бронзану медаљу у рвању грчком-римским стилом, у категорији 87 килограма, а онда је решио да се српској јавности ближе представи и опише како је наступати под заставом Србије и представљати је на највећим такмичењима.

Гостујући у емисији "Олимпијско поподне" на РТС-у, Датунашвили је био упитан и која је прва реч коју је научио на српском језику, а Зураб је све изненадио псовком:

"Је**те", рекао је Датунашвили са благим осмехом на лицу, а тај одговор је посебно изненадио водитељку Драгану Косјерину. Сви у студију су се и добрано насмејали, ипак, после свега је "бронзани" рвач Србије открио да је ту било и других речи, попут "100 посто, хвала..."

О нашој златној каратисткињи прочитајте и погледајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА