Најновије

О чему маштате? Ваше скривене секси жеље доста говоре о вама

Ако маштате о неком другом у врућем загрљају, то није ништа страшно, открили су израелски научници. Њихова студија открила је да такве фантазије не штете вашој вези али да доста говоре о вама. Најчешће сексуалне фантазије укључују секс са забрањеним људима, гледање секса и везивање.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Било да о њима маштарите на јави или заиста сањате, ове фантазије откривају шта заиста желите, открива Трејси Кокс, позната сексуална терапеуткиња, за Дејли мејл.

1. Фантазије о везивању

Моћ је главни покретач ове жеље, било да сте надмоћни или подређени некоме ко је моћнији од вас. Они који воле бити подређени воле бити присиљени уживати у ономе на што их неко други "тера". Они који воле бити ти који контролиршу игру, они су који су заправо дубоко у себи себични и уживају у контроли над другима.

2. Моћни мушкарац

О њему обично сањају жене које су повучене, стидљиве и нису захтевне у стварном животу. Желе да он преузме бригу о њима, да им ради све што оне желе и на крају, да их усрећи. Жене ређе сањаре да су оне те које доминирају, најчешће зато што мисле да то одбија мушкарце.

3. Забрањени људи

Људи се обично венчавају из љубави, не због секса, али увек може постојати неко из прошлости с ким сте имали одличан секс или неко ко вас је одувек привлачио али вам је био забрањен - дечко најбоље пријатељице, шеф.... Што је та особа недоступнија то у сексуалним фантазијама постаје још привлачнија. У фантазијама то може бити само јаснији или другачији приказ онога што сте већ доживели или несвесна жеља за неким што у стварности не бисте ни признали.

4. Имате секс са другим док вас он гледа

Ова сексуална фантазија такође је о моћи - иза ње се крије ваша потреба за више секса. Волите и да се показујете, а на овај начин ваш партнер може боље да види колико добро изгледате.

5. Романтични секс

Обично га сањају жене које су више мотивисане љубављу него сексом и најчешће нису слободне у сексу.

6. Завођење девице

У овом сну обично уживају људи који воле да буду у центру пажње и они с високим амбицијама. Сви памте особу с којом су првом спавали, а ако сте ви искусни у овом сну показаћете им све што знате. Тако ћете бити у сексуално супериорној позицији, а девица веројатно неће критиковати вашу технику што годи вашем егу.

7. Секс у јавности

Они који сањају секс у јавности обично воле да им се људи диве. У овом сну други ће вас видети, а ви желите да импресионирате својим сексуалним вештинама. С обзиром да законом није дозвољен, значи и да сте мало бунтовни по природи.

8. Секс са странцем

С њим можете да учините све што желите без страха да ће вас осуђивати. Ако вас не зна и никад се више нећете видети, можете се у потпуности опустити и бити неко други. Овај секс је потпуно физички акт, лишен свих емоција.

9. Секс са неким знатно млађим или старијим

Реч је о храњењу ега у оба случаја. Ако сте с неким млађим то значи да још увек имате оно нешто и да и даље можете да привучете младе и атрактивне људе. Старије људе обично перципирамо као искусне и мудре, па ће нам и то одговарати. Али, овде постоји и такозвани проблем daddy issues". Жене које у стварности бирају старије мушкарце кроз њих могу решавати своје проблеме с оцем.

10. Фантазија о пљускању

Врло је честа, а обично укључује жељу да будете кажњени због нечега због чега се осећате кривим.

11. Стриптиз

Иза овог сна крије се жеља да нам се други диве. Желимо да видимо апсолутно одушевљење и дивљење у њиховим очима како би се осећали добро.

12. Секс у троје или групни секс

Ако жена има ову фантазију, она је обично главна звезда овог чина. И то је оно што се крије иза тога - она жели бити жељена и жели да јој се други диве. Кад мушкарац жели "тројку" онда је реч о његовој способности да задовољи више жена одједном. Врло често ове фантазије значе да особа воли да експериментише. Значе и воајеризам и егзибиционизам.

13. Жена са женом

Жене чешће маштају о оваквом сексу, а мушкарци врло ретко да су с другим мушкарцем. Већина жена које имају ову фантазију обично нису бисексуалке нити геј. Ипак, Трејси Кокс саветује да буду опрезне с дељењем ове фантазије јер је она на врху мушких жеља.

С којим типом мушкараца је вођење љубави најбоље, и шта гарантује жесток врхунац прочитајте ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА