Најновије

CON FILM и Правда дарују картe: Најлепши породични филм "Зец Петар: Скок у авантуру" стиже у Србију!

Симпатична дружина анимираних зечева доскакутаће на репертоар биоскопа широм земље од 1. јула!

Фото: Промо

На радост бројне деце и њихових родитеља, анимирано – играни филм "Зец Петар: Скок у авантуру" коначно стиже у биоскопе 1. јула! Публику очекује предивна акција, бритак хумор, сјајна глума и ликови који ће одушевити најмлађе фанове али и створити нове! Савремена породична комедија синхронизована је на српски језик и овог лета ће насмејати публику до суза. Базиран на ликовима и причама о Зецу Петру, списатељице Беатрикс Потер "Зец Петар: Скок у авантуру" и даље прати нове догодовштине несташног зеца. 

Прошло је неко време од кад су Зец Петар (Стефан Бунадало) и Тома (Дејан Дедић) закопали ратну секиру, макар привидно. Биба (Тамара Алексић), Тома и зечеви основали су малу, импровизовану породицу, али упркос свим настојањима, Петар никако не успева да се реши своје несташне репутације. Тражећи нове авантуре изван сигурности сопственог врта, Зец Петар окрива нови свет у ком се његови несташлуци цене. У тренутку када његова породица одлучи да ризикује све како би га пронашла, Зец Петар мора да одлучи какав зец жели да буде. 

Биоскопска публика у Србији биће у прилици да ужива у синхронизованој верзији филма, а Зецу Петру и његовој веселој дружини гласове су посудили Стефан Бундало, Дејан Дедић, Тамара Алексић, Теодора Ристовски, Александар Радојичић, Милица Јанкетић и Ива Стефановић. Редитељ синхронизације је Ива Милошевић. 

Ако тражите квалитетан филмски садржај који ће приковати децу за велико платно, "Зец Петар: Скок у авантуру" је прави избор! Не пропустите нову авантуру симпатичног Зеца Петра у биоскопима овог лета.

Прво троје који пошаљу име и презиме на мејл marijagojkovic983@yahoo.com добијају по две карте за “Зец Петар: Скок у авантуру”  за пројекцију у суботу 3. јул у 15.30 у биоскопу Синеплекс Галерија Београд.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА