Најновије

ОГЛАСИО СЕ И ДАНИЛОВИЋ ПОСЛЕ ДЕБАКЛА НА МУНДОБАСКЕТУ: Ево шта је рекао о Ђорђевићу, новом селектору, одласку из Савеза...

Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Предраг Даниловић рекао је да не жели да поднесе оставку на ту функцију после петог места репрезентације на Светском првенству у Кини.

Предраг Даниловић (Фото: Јутјуб)

"Начуо сам да је лакше доћи до Ким Џунг... како се већ зове, него до мене. И пошто сам начуо да сам упутио погрдне речи мом пријатељу од 30 година, Саши Ђорђевићу, да сам физички хтео да се разрачунам са Дејаном Томашевићем, да то разјаснимо...", рекао је одмах на почетку Даниловић.

"Не бих назвао ово дебаклом, негде смо погрешили, не знам још где, видећемо... Ми смо као савез дужну да обезбедимо најбоје услове за тренирање и најбоље тренере. Ако мислите да ћете посвађати мене и Салета, мене и Томашевића онда - ћорак", рекао је Даниловић, а на питање Курира да ли ће да поднесе оставку после неуспеха у Кини кратко је одговорио: Не!.

Место селектора је упражњено после Мундобаскета у Кини...

"Било би врло неодговорно од мене да два дана након Светског првенства спекулишемо о именима кандидата. Ни Кокошков, ни Обрадовић нису контактирани, не би то било коректно према Ђорђевићу, али људи за које сматрамо да могу да обављају ту дужност ће бити контактирани. Ја ћу да пресечем код избора селектора, ја сам председник... Нема рока за избор, ни три месеца, ни пет дана... Нећемо сигурно бирати селектора у последњем тренутку, јер у фебруару имамо прозоре", рекао је Даниловић о Ђорђевићевом наследнику.

Данима после неуспеха се спекулисало да је за крах у ини одговоран и сукоб међу играчима?

"То је таква глупост да немам речи", кратко је одговорио Даниловић.

Ђорђевић више није селектор Србије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА