Најновије

ЗАЧИНИТЕ СЕКС! Осам савета како да га излудите већ у предигри! Ово сигурно нисте пробали, а требало би

О сексу се прича отворено и чини се да више нема табу тема.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Предигра је важан детаљ сваког односа, претпостављамо да сте то знале, а ми вам доносимо осам савета како да је учините још узбудљивијом!

Обуците нешто секси

Звучи као клише, али није. Не само да ће ваш партнер уживати у погледу, него ћете и ви имати више самопоуздања јер ћете се осећати сексепилније.

Ако желите да изађете из шаблона, уместо секси веша можете пробати и нешто другачије. На пример костим.

Масирајте га или он вас

Масажа је савршен начин да завршите дан. Када дођете уморни са посла пријаће вам да вас неко измасира. Приуштите то свом партнеру.

Почните са класичном масажом. Крените од рамена, а онда постепено мењајте локацију. Крените низ леђа и стомак, а успут не пропустите да шапнете нешто безобразно.

Пошаљите му неваљали селфи

Мала најава шта ће се дестити кад падне мрак могла би да звучи овако: Секси фотографији или неки део тела у крупном кадру уз питање "размишљала сам о теби данас... шта си ти радио?"

Напуните каду

Топла миришљава купка опустиће вас обоје. У интимој атмсфери купатила можете да разоварате о сексу на начин на који до тада нисте, а када кренете пут спаваће собе питајте га да ли му се допада како вам је коже мека после купке.

Поруке

Пошаљите секси, па чак и вулгарну поруку онда када се он најмање нада! Рецимо када је на послу или у теретани. Напишите детаљно шта бисте радили да је сад ту.

Не пропустите ниједан сочан детаљ! Пожуриће кући сигурно.

Непристојни додири

Додирните једно друго у јавности, али тако да нико не види. Ако вам се укаже прилика да свог партнера ухватите за гузу или да пређете руком преко његових препона испод стола урадите то.

Иако сте обоје свесни да се секс неће догодити тог тренутка, ишћекивање када би могло и маштање о томе сигурно ће се загрејати ствари.

Мастурбација

Зашто не бисте матурбирали пред њим? Или он пред вама? То није само добар начин да подигнете атмосферу у спаваћој соби, већ и начин да се упознате боље и научите шта је то што је вашем партнеру потребно. Будите храбри. Узмите његову/њену руку и водите је тако где вам прија.

Идите заједно у куповину веша

Осим што би могло бити добра забава, заједничака куповина веша могала би бити и увод у нешто више. Замислите: она се завољиво пресвлачи пред њим док он вири у кабину, можда и украде по који пољубац. Игру ћете вероватно наставити код куће.

Отишла је на крузер са 19 година и удала се за маторца од 64! Оно што ми је он после урадио је много горе. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА