Најновије

ГАРАНТОВАНИ УЖИТАК! Уз ове 3 позе oргазам је сигурица! Само за најхрабрије! (ВИДЕО)

Желели бисте да испробате нешто ново у сексу, али немате идеју? У наставку можете да прочитате како да изведете три позе које су само за оне најхрабрије.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

1. Сирена

Потребан вам је кревет. Жена лежи на стомаку, док јој горњи део тела виси преко ивице кревета и ослања се на лактове.Мушкарац лежи на жени у истом положају, али се ослања длановима о под, док су му руке испружење. Подизањем и спуштањем горњег дела тела мушкарац диктира темпо. Овај положај између осталог добра вежба за бицепсе и трицепсе.

2. Мост

За ову позу вам је потребна висока површина као што је сто или висок кревет. Жена лежи на стомаку тако да јој је горњи део тела, до струка на површини. Мушкарац се налази између њених ногу у полу чучњу. Овај положај је одличан за јачање задњице и бутина.

3. Слап

Потребне су вам када и топла купка. Мушкарац седи у кади са испруженим ногама, а жена седа на њега окренута леђима. Њене ноге су савијене у коленима као да је у чучњу. Мушкарац тада обухвата њене кукове и на тај начин диктира темпо, а жена га прати подизањем и спуштањем у чучањ. Овај положај је добра вежба за њену задњицу и за мушке бицепсе.

Која је идеална величина мушког полног органа сазнајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА