Најновије

ДОЖИВЕЛА ШОК! Усред односа ме је ухватио за бутину и рекао ову ствар! После тога сам знала да га више никада нећу видети

Први секс са партнером је скоро увек незгодан. А може да буде још незгоднији ако неко од вас двоје лупи неку глупост због које на крају и вас саме буде блам. Управо то десило се овим девојкама.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Стварно морам што пре да нађем неку фину девојку и да се скрасим. Почели су да ми се појављују залисци - то ми је рекао бивши дечко са којим сам се повремено након раскида виђала због секса. И да, није мислио на мене - Френи, 32.

Виђала сам се са једним типом, и покушавала да истрпим његово бизарно понашање. Сваки пут би ме усред секса ухватио за један део бутине и рекао ми: "Баш волим овај меснати део". И тако приликом сваког секса. На крају сам престала да се виђам с њим јер сам се осећала повређено и увређено - Мелиса, 23. 

Упознали смо се у клубу и исте вечери завршили у кревету. После секса смо лежали и причали, тј. он је причао о томе како мушкарци никако не воле да пале светло у купатилу кад се дигну ноћу да оду до тоалета, па због тога испрскају цело купатило. Врло бизаран избор теме. А онда је рекао да жене вероватно немају тај проблем. Па да, немају, рекла сам му, зато што смо довољно паметне да укључимо светло - Сандра, 29.

Одмах након нашег првог секса, буквално одмах, питао ме је које ми је најгоре сећање у животу. Рекла сам му да је то секс са њим - Зои, 26.

Која је идеална величина мушког полног органа сазнајте ОВДЕ.

Извор: thetab. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА