Најновије

АМЕРИЧКА ФУДБАЛЕРКА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: У ј... Белу кућу нећу да уђем!

Фудбалска репрезентативка САД Меган Рапино поново је потресла америчку јавност, пошто је наставила са увредама на рачун председника ове земље Доналда Трампа.

Меган Рапино не воли Трампа (Фото: Јутјуб)

Репрезентативка САД која блиста на СП у фудбалу за жене покренула је дебате о америчком патриотизму, јер не пева химну, нити држи руку на срцу током њеног интонирања.

Она се на ово одлучила, јер жели да покаже незадовољство политиком Доналда Трампа. Амерички председник је њено понашање назвао - неприхватљивим и непристојним.

Славна америчка фудбалерка није дуго чекала на одговор. На питање да ли би ишла на пријем код председника ако репрезентација САД освоји титулу првака света, одговорила је:

"Не занима ме шта Трамп мисли. У ј... Белу кућу нећу ући, мада ме вероватно неће ни позвати" , казала је Рапино.

Она је пре две године постала први бели спортиста који је клекнуо током интонирања националне химне. Рапино се придружила бунту против расне неједнакости и полицијске бруталности, који су покренули тамнопути спортисти, на челу са Колином Каперником.

На почетку је клечала, а касније, након што је Фудбалски савез САД увео правило да сви морају да стоје током интинирања химне, није жељела да пева и да држи руку на срцу.

Прочитајте ОВДЕ како је Трамп одговорио на оптужбе за силовање.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА