Најновије

ЛЕВИЧАРСКИМ ЛУЈКАМА НИЈЕ УСПЕЛО: Одбачен предлог о опозиву Трампа!

Представнички дом Конгреса одбацио је предлог о опозиву председника САД Доналда Трампа због његових увреда на рачун неколико демократских конгресменки имигрантског порекла.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Предлог о опозиву одбачен је са укупно 332 гласа "против" и 95 "за", јер су сви републиканци гласали против предлога за опозив који је покренуо демократски конгресмен из Тексаса Ал Грин.

Демократе су гласале са 137 гласова "против" и 95 гласова "за" за предлог о опозиву Трампа, пренео је АП.

Како наводи агенција, управо је демократа, председница Представничког дома Ненси Пелози спречила стампедо демократа против Трампа пре него што се појаве додатни докази који би могли освоје и оне који су скептични према смени Трампа. 

"Видите гласање огромне већине против опозива и то је крај тога'', рекао је Трамп новинарима када је стигао у Северну Каролину на митинг. 

Он је тај напор назвао "најсмешнијим пројектом у којем сам икада учествовао".

Демократски конгресмен из Тексаса Ал Грин поднео је Конгресу захтев за гласање о резолуцији о опозиву председника САД Доналда Трампа због његових увреда на рачун неколико демократских конгресменки имигрантског порекла.

Грин је у захтеву навео да је Трамп изнео "расистичке увреде" на рачун обојених представница демократа у Конгресу, као и да Трамп није способан да буде председник.

Грин тражи смену Трампа, Пелози га брани! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА