Најновије

СВЕ ЗБОГ ХРВАТА: Сада је дефинитивно јасно да ли Павков напушта Звезду и одлази у Кину (ФОТО)

Милан Павков и дефинитивно неће појачати Ђангсу Сунинг пошто је клуб из Кине нашао друго решење на позицији нападача, односно попунио је "квоту странаца" на које може да рачуна на утакмици тамошњег првенства, чак и премашио...

Павков (Фото: Јутјуб)

Ђангсу је потписао хрватског шпица Ивана Сантинија из Андерлехта чиме су дефинитивно "затворили" тим за наредну сезону, пошто је претходно стигао и бразилски штопер Миранда.

 

Кинески клуб више не тражи појачања на позицији нападача тако да више не постоје шансе да се преговори Звезде, Павкова и Ђангсуа наставе у будућности, иако је у једном тренутку деловало да ће фудбалер из Бегеча и дефинитивно обући њихов дрес.

Чак се и тренер Владан Милојевић опростио од њега, међутим Павков се није договорио са Ђангсуом пошто га је по одласку у Кину сачекао другачији уговор.

Иако се очекивало да ће и после тога сести за сто и поново све утаначити - до тога није дошло.

Милан Павков је остао у Црвеној звезди и постигао важан гол против Хелсинкија (2:0), потом и против Радничког (2:0), а уколико буде одлазио из Љутице Богдана - то дефинитивно неће бити у Ђангсу, клуб који је највише и "загризао" за њега.

Претходно се спомињало да ће Ђангсу довести и Гарета Бејла, међутим британски медији саопштили су да је и тај посао пропао- пошто се Реал Мадрид повукао из преговора.

Како се Ђоковић спремао да направи чудо у финалу Вимблдона и победи Федерера прочитајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА