Најновије

ПРИПРЕМА СЕ УСТАШКИ ПИР У СПЛИТУ: Томпсон најавио да ће поново певати песме о убијању Срба! (ВИДЕО)

Хрватски певач Марко Перковић Томпсон потврдио је да ће на концерту 4. августа на сплитској Риви, дан пре обележавања Дана домовинске захвалности, изводити песму "Чавоглаве" која започиње усташким поздравом ''За дом спремни''.

Хрватски певач Марко Перковић Томпсон (Фото: Јутјуб)

“Наравно да ћу на концерту певати 'Чавоглаве'. То је песма која је и из Домовинског рата, песма о мојим пријатељима, суборцима и она ни по чему није спорна. Она је сведок времена, сведок кад се стварала хрватска држава”, навео је Томпсон.

Он је рекао да та песма не крши никакав закон, што се, тврди, видело и кроз године кад је била прогањана, и додао да "ни полиција више не пише никакве пријаве".

Томпсон је на конференцији за новинаре рекао да не зна да ли ће председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић доћи на концерт.

"Никакве повезаности нема кад се ради о предизборној кампањи између мене и било којих кандидата, засад", додао је Томпсон.

На питање о обележјима фашистичког режима која се могу видети на његовим концертима, одговорио је да он увек позива своје обожаваоце да ако већ имају потребу да носе нека обележја, "нека носе обележја хрватске победничке војске".

“Ако сте приметили, последњих година недопуштеног обележја није било”, рекао је Томпсон.

Прочитајте ОВДЕ ко је најавио да ће подржати Колинду Грабар Китаровић на следећим изборима.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА