Најновије

ЧУДО ИЗ РУСИЈЕ! РУСИ КРИЈУ ДА СУ ТАЈНИМ ОРУЖЈЕМ УНИШТИЛИ СМРТОНОСНИ МЕТЕОР: Пентагон ћути, САД немају ни приближно сличан систем!

Руска војска пронашла је три места удара метеорита, од којих су два у близини Чебаркулског језера, западно од Чељабинска. Трећа локација пронађена је 80 км сјеверозападно, у близини града Златоуста. Један од фрагмената, који је ударио близу Чебаркула, је оставио кратер промера шест метара.

Метеор (Фото: pixabay. com)

Аматерски снимци откриле су огромно бело светло и облак који се преливао преко неба, пре но што је експлодирао са још светлијим блеском и "заглушујућим ударом", како су га назвали руски посматрачи.

Полиција у регији Чељабинск је, како се извештава, под узбуном те је активирана "Операција Тврђава" у циљу заштите виталне инфраструктуре.
 
Неки сматрају да је дошло до рушења НЛО, док су други изјавили да се осетило као потрес, да су се њихове зграде тресле, прозори разбили и одлетели из оквира, а трећи да је звучало као авион или судар на небу.

Национална свемирска агенција Роскосмос рекла је да стручњаци верују како је метеорит ушао у атмосферу, где је изгорео и распао се на фрагменте.

Оно што нико није хтео објавити јест чињеница да су Руси прикрили уништење метеорита системом који поседују, те да би штета била огромна да нису деловали и уништили метеорит.

Руси крију да су употребили овај систем како би отежали ситуацију Пентагону, а Сједињене Државе ћуте јер не желе признати да немају такав одбрамбени систем.

Свемирске станице широм света могу предвидети тачно време и локацију летења астероида, али нису имали појма о могућим падовима метеора на земљу? Схватате ли да су једине фотографије и снимке који су доступни на интернету снимане од стране обичних људи путем мобилних телефона?

Сведоци су рекли да је експлозија била толико гласна да се чинило да је у исто време наступио потрес и грмљавина те да су огромни трагови дима прешли преко неба. Други су рекли да су видели "како на земљу падају објекти који горе".

Путин на Криму са Ноћним Вуковима! Украјинци побеснели! Више о томе ОВДЕ.

Извор: dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА