Најновије

ПУТИН САЗВАО ТИМ НАЈВЕЋИХ СТРУЧЊАКА: Детањно је испитано да ли има ризика од радијације после експлозије! Ово су резултати!

Обраћајући се медијима заједно са француским председником Емануелом Макроном уочи билатералног састанка, Путин је рекао да ће сви повређени и страдали у експлозији добити државна одликовања, преноси Ројтерс. 

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Он је додао да су предузете све неопходне безбедносне мере нагласивши да не постоји ризик од радијације. 

Путин је раније данас допутовао у Француску, где ће са француским колегом Емануелом Макроном разговарати о највећим светским кризама, укључујући ситуације у Украјини, Ирану и Сирији, и покушати да побољшају односе Москве и ЕУ. 

Норвешка агенција за нуклеарну безбедност недавно је саопштила да анализира мале количине радиоактивног јода откривеног на северу Норвешке после експлозије током ракетног теста у Русији. Агенција је саопштила да је радиоактивни јод откривен у њеној станици за филтрацију ваздуха у Сванховду код руске границе. 

Узорци су прикупљени у периоду од 9. до 12. августа, док се инцидент догодио у региону Архангелск на северу Русије 8. августа. Русија је у суботу признала да је експлозија у бази за лансирање пројектила била нуклеарног карактера и да је притом погинуло најмање петоро људи.

Клинтону су за оргије доводили девојке са Косова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА