Најновије

ТРАМП ИСПАО КЛОВН: Показивао мапу новинарима, а на њој се крила велика грешка! (ВИДЕО)

Председник САД Доналд Трамп у среду је у Овалној соби одржао конференцију за медије поводом урагана који се приближава тој земљи.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Ипак, свима је запала за око мапа коју је показао, пошто се баш и не подудара са свим званичним прогнозама објављиваним претходних дана.

Наиме, на мапи која показује путању урагана као мета је уцртана и Алабама, што, тврде стручњаци, нема баш много везе са правом рутом.

Ураган Доријан мењао је курс кретања неколико пута протекле недеље, а град Монтгомери у Алабами могао би за нијансу да буде погођен, јер ће у петак дувати ветар јачине 60 километара на сат.

"Уз Флориду, Јужну Каролину, Северну Каролину, Џорџију и Алабама ће вероватно да буде погођена много јаче него што се предвиђало. Изгледа као највећи ураган икада. Већ је категорије 5. Будети опрезни! Бог вас благословио", написао је Трамп на Твитеру.

Онда је на конференцији поново поменуо ту савезну државу. Убрзо након тога реаговао је Национални метеоролошки центар који је пожурио да исправи грешку 20 минута после објављивања Трамповог твита да Алабама неће бити погођена Доријаном.

Пронађена Хитлерова биста у француском сенату! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА