Најновије

ЛИГА ШАМПИОНА ЈЕ СВЕ БЛИЖЕ! Бинић верује у Звездин успех против Бајерна, али уз један услов!

Некадашњи фудбалер црвено-белих Драгиша Бинић, оптимистичан је по питању учинка Црвене звезде у Лиги шампиона и њиховог дуела са Бајерном.

Бинић (Фото: Јутјуб)

Бинић се присетио велике победе у Минхену од 2:1, 10. априла 1991.

– Специфични смо били. Истоветно је било и с Бајерном, верујте, без посебне припреме за минхенски дуел. Страховали нисмо, напротив. Баварци били у проблему како само с десеторицом и голманом да сачувају гол. Њима је било потребно дупло више играча да би покрпили бројне рупе у линијама тима, речју: нису знали кога би пре да чувају. Један од нас је с лакоћом дриблао двојицу, тројицу у цугу, други имао чудесне пасове, трећи брзину, четврти погађао и из полушанси, пети фасцинантно „читао” пуцање зоне, шести несхватљиво усамљен држао леву страну, седми умешно кварио игру са снагом за две утакмице, осми… Ко је нас могао да похвата, тад?

Прокоментарисао је нови тим Звезде и додао да би могли да остваре повољан резултат против екипе из Минхена.

– Много, ако се не буду уплашили и искључиво бранили. Што више имали лопту под 90 и 75 степени, што мање паралелних и уназад послатих пасова. Уз подразумевано рационално трчање, колегијално допуњавање, правовремено придодавање и напослетку, жељу за голом. Високо бих играо, вертикалу од 40 метара држао између шпица и штопера, латентно притискао њихову задњу линију попут Барселоне. Неком наменио главну улогу из другог плана, биће нападачи добро чувани. Немци би тад били у проблему, великом. Звезда има добре фудбалере, кадре да агресивном игром збуне противника и победе. Или, што не би било лоше, ремизирају с голом у мрежи Нојера - рекао је Бинић за "Спортски журнал".

Делије обратите пажњу! УЕФА има важно питање, а тиче се Звезде! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА