Најновије

ЊУЈОРК ТАЈМС ТВРДИ ДА ЈЕ ТРАМП МОНСТРУМ! Пуцајте мигрантима у ноге, напуните ровове змијама, а на зид ставите шиљке! Шта, није по закону?!

Њујорк тајмс објавио је делове књиге "Гранични ратови:Трампов напад на имиграцију", која ће изаћи у продају 8. октобра, а у којој се наводи да је амерички председник Доналд Трамп предлагао својим сарадницима да се САД боре против илегалних миграната из Мексика тако што ће мигрантима пуцати у ноге, направити ровове пуне змија и алигатора и на врх зида поставити шиљке или га електрифицирати.

Доналд Трамп (Фото: сајт америчког председника)

У књизи новинара Мајкл Д.Шира и Џулије Хиршфелд Дејвис наводи се да је Трамп све ово тражио процену трошкова за ове идеје за које је сматрао да би зауставиле илегалну имиграцију из Мексика у САД током низа састанака са својим саветницима током марта.

"Чините да изгледам као идиот", викао је он на сараднике који се нису сложили са његовим идејама.

Међу присутним сарадницима на том састанку били су тадашња државна секретарка за безбедност Кирстјен Нилсен и тадашњи саветник, иначе његов зет, Џаред Кушнер, који су напустили састанак у паници.

Како се наводи, Трамп је имао и идеју да се гранични зид офарба у црно, како би апсорбовао што више топлоте, што би пењачима на зид отежало прелазак, а размишљао је и о конструкцији површине која би онемогућила пењање, као и заобљене металне цилиндре, међутим то му се естетски није свидело. Нилсенова му је објаснила да би то коштао додатних милион долара на сваки километар и по зида, а кад је хтео да убрза изградњу, упозорила га је да мора да тражи дозволу власника, на шта јој је он наводно одговорио да само треба да узму земљу и пусте власнике да туже државу.

Једна од идеја било је и затварање границе с Мексиком целом дужином од 2.000 километара и то до поднева идућег дана. Неки од његових других необичних предлога били су и ровови пуни змија или алигатора на јужној граници, преноси Дејли мејл.

Наводно је Трамп раније говорио да би припадници граничне патроле требало да камењем гађају мгранте или им пуцају у ноге, али је одустао од тога кад су му рекли да је то незаконито. 

Прочитајте ОВДЕ  која је то америчка ноћна мора прошла све тестове у Сирији.

Извор: Танјуг/Њујорк тајмс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА