Најновије

БРАТСКОМ РУСКОМ НАРОДУ ЖЕЛИМ БЛАГОСТАЊЕ И ПРОСПЕРИТЕТ: Вучић честитао Божић Путину

Председник Србије Александар Вучић упутио је данас, уочи Божића, честитку председнику Руске Федерације Владимиру Путину.

Владимир Путин и Александар Вучић (Фото: kremlin.ru)

- Вама и свим православним хришћанима у Русији срдачно честитам светли празник Христовог рођења, са искреном жељом да га проведете у добром здрављу, миру и срећи. Нека нас Божић подсети на непролазне вредности љубави, милосрђа, способности праштања и бриге за ближње, на којима се темељи хришћанство, и позове на поштовање, разумевање, толеранцију и хармонију, како у породицама, тако и међу народима - навео је Вучић у честитки Путину.

- У Србији се са радошћу сећамо Ваше прошлогодишње посете, с надом да ћете нам и у овој години учинити исту част. Уз захвалност за активну подршку нашим државним и националним интересима, Вама и братском руском народу желим благостање и просперитет - наводи се у честитки председника Вучића.

Председник Србије је божићну честитку упутио и руском премијеру Дмитрију Медведеву и Патријарху московском и све Русије Кирилу, саопштила је Служба за сарадјну са медијима председника Републике.

Литије се настављају после Божића по овом распореду! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА