Најновије

"САМО ЦЕВ У ГЛАВУ": Вучић проговорио о твиту Весне Пешић!

Председник Србије Александар Вучић упитао је вечерас шта би се десило да је изјаву, налик на твит Весне Пешић, дао неко из СНС-а, те истакао да се због њених речи није узнемирио.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Упитан за коментар твита Весне Пешић, у којем је тврдећи да Вучић хоће да се "прогласи доживотним председником" и да "Путин баш то ради", написала: "Ако Брнабићка да оставку, да знате - спрема се доживотни Вучић. Е, нема ту бојкота, само цев у главу...", Вучић је иронично рекао да је она уствари, хтела нешто лепо да му поручи, и да није никаква претња.

- И заслужује признање, сви они заслужују признање. Сваки пут кад ми помену ''цев у главу'', када помену да су ''само мртви Вучићи добри Вучићи'', они заслужују признање, и то увек од објективног невладиног сектора - рекао је Вучић новинарима у Давосу.

Председник је упитао и шта би се догодило да је такву изјаву дао Никола Селаковић, Миленко Јованов или неко други из СНС, или близак СНС-у.

- А, данас читава хајка, па нам кажу - срамота, они би да прогоне неког..., а узгред, нико је не прогони, нико не ради ништа и нико неће ни да реагује. Ја нећу чак ни по приватној тужби, јер знам како то код њих иде.. - рекао је Вучић и додао: Овај један што вози кола, а не би требало да буде, у посебном стању нешто изговори... Ови други буду у неком стању па несто изговоре... Пустите људе, нека изговарају шта хоће, само да се не баве државом.

Како је рекао, добро је да такви не размишљају да ли треба да лети Ер Србија или Луфтханза, о инвестицијама и другим вазним стварима, већ да се за то брину озбиљнији, одговорнији, паметнији људи. - А, они нека псују, прете, нисам се уопште узнемирио", рекао је Вучић и додао да ће они увек бити заштићени као "бели медведи".

На питање о одлуци ПСГ да бојкотује изборе, Вучић је рекао да то није новост и да су они то најавили још пре годину-две. - За мене је најважније да он најави бојкот вожње сопственог аутомобила, а за ово друго није проблем, то смо већ знали - рекао је Вучић.

Гренел поздравио намеру за лет Београд-Приштина Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА