Најновије

ДРАМАТИЧНЕ СЦЕНЕ ИЗ ВУХАНА! Медицинска сестра изгубила живце: Не могу више! Не могу ово да поднесем! (ВИДЕО)

Кинески град Вухан, жариште новог коронавируса, и даље је у карантину.

Медицинско особље у Кини (Фото: Јутјуб)

Број новооткивених случајева расте таквом брзином да је Кина одлучила да сагради нове болнице, а лекари и друго медицинско особље ангажовано је из целе земље у покушају да се заустави даље ширење заразе. Снимци који стижу из тамошњих болница су драматични, у најмању руку.

Доказ у прилог томе је и виралан снимак медицинске сестре која на једној од ретких пауза плаче узвукујући: "Не могу више! Не могу ово да поднесем!".


Снимак је настао пре два дана и од тада се дели на Твитеру, али он није једини. На још једном често дељеном снимку чује се разговор, како се наводи, доктора са неименовом особом за коју се претпоставља да му је шеф. Уз видео, наведен је и превод дела разговора који гласи овако:

- Мислиш да не желим да идем кући? Шта желиш од мене?! Само ме отпусти, тако да сада могу да одем кући! Толико пацијената, шта могу да урадим? - викао је доктор.

Болнице у Вухану већ данима су препуне, толико да чак велики број пацијената лежу у креветима постављеним на ходнику, или чак на поду. Гужве у болницама тако су велике да Кинези чекају и по два дана на обичан преглед.

Епидемија коронавируса однела је 56 живота до сада, а више од 2.000 људи је заражено. Сви преминули су старији од 50 година и сви су из града Вухана, који је већ данима под карантином.

Прочитајте ОВДЕ ко би могао да буде кандидат демократа на председничким изборима у САД.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА