Најновије

ОГЛАСИО СЕ ДЕЖУРНИ СРБОМРЗАЦ! ИЗВРЕЂАО СПЦ И МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА: "Литије су застрашујуће! Они би сравнили Црну Гору кад би могли!"

„Своју масу која привидно делује застрашујуће – Ристо Радовић не сме употребити против државе, јер Црна Гора никада у својој историји није била заштићенија споља ни изнутра“, казао је за Дневне новине, дукљански идеолог, професор на новосадском Универзиту осуђен за мобинг Миленко Перовић.

Миленко Перовић (Фото: Јутјуб)

Перовић је иначе препознат као један од ангажованијих појединаца који делује на антисрпској платформи са универзитета у Србији.

Коментаришући литије, он је између осталог казао да „пошто не може силом, Радовић своју „излазну стратегију” покушава фингирати неуморним дрилом шетњи својих присталица, све бога молећи да се деси неко чудо па да „милом” постигне оно што не сме нити може силом”, каже Перовић.

Осврнуо се и на улепшавање градова тробојкама, и казао да „нам може бити, ми би запалили Црну Гору“.

Ружно је, иритирајуће и нељудско тробојно прекречивање Црне Горе, паљење државне заставе и скрнављење споменика. Но, ствари треба посматрати из још једне перспективе. Они који наговарају заведену младеж да чине такве опачине, показују заправо своју немоћ. Да им може бити они би артиљеријским гранатама изравнавали Црну Гору! Да им може бити они би запалили Црну Гору, нагласио је Перовић.

Машинерија ботова и утеран страх у кости народа на КиМ!  Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА