Најновије

"НИСУ ИЗБОРИ ЗА МАНДАТЕ И ПРЕВЛАСТ ВЕЋ ЗА СПАС НАШЕГ ИДЕНТИТЕТА!": Свештеник Баћковић спустио Мила на земљу!

Миајло Баћковић, свештеник Српске православне цркве у Црној Гори реаговао је данас на изјаве митрополита Амфилохија Амфилохије је данас истакао како грађани не треба да глласају за оне који подржавају Закон о слободи вероисповести.

Мило Ђукановић, манастир Острог (Фото: Јутјуб/Правда)

- Јасно је да људи из владе само симулирају “преговоре” са Црквом,и да то раде да би задовољили своје партнере из Европе и са Запада. Овај закон неће повући,из дана у дан још дубље срљају у “живо блато” и тону са својим изјавама,покушавајући да објасне како то овим законом чувају “грађански концепт” Црне Горе, а супротно Уставу и одвојености Државе од Цркве,у исто време оснивају своју “цркву” - рекао је он.

Он је додао да идеја потиче од само једног човека.

- Идеја је из главе само једног човека који је капетан тог брода који тоне,и док та идеја не оде у историју, они неће одустати! Зато Митрополит позива све људе да не гласају ово безакоње и оне који су га донели! Ја сам већ након њиховог конгреса странке на коме су најавили “обнављане аутокефалности” рекао да свако ко гласа за так душегубни концепт,на себе навлачи клетву Светог Василија,ово понављам нису избори за мандате и превласт, ово су избори за спас Црне Горе и нашег идентитета!

- У једном тренутку Мило Ђукановић је био чак човек кога су и они који су мислили  другачије,поштовали,покушавао је да изгради свој став,али када га је из корена по пети-шести пут промјенио,више није било занимљиво ни онима који су политички неписмени. Сада тог човека више нико,нити воли нити поштује,зато мислим да је дошао крај његовог политичког путовања! Лажи на којима опстаје ова власт,да ће све након њих нестати су постале прозирне, Црна Гора ће опстати и остати,вечна кроз њену славну историју и светиње које су је створиле - закључио је он.

Ако буде потребно – Србија ће платити дугове СПЦ у Црној Гори! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА