Најновије

"ВИ СТЕ ПРОУСТАШКИ НАРОД! МРЗИТЕ САМИ СЕБЕ ЈЕР СТЕ СРБИ!": Ко неће брата за брата, хоће туђина за господара!

Одбили сте помоћ од Србије, монтенегрини? Шта вам је урадила Србија па вам се гади наша помоћ? Ако није још од земљотреса на приморју одвајала деценијама за обнову срушених објеката, није вас оштетила. Давала нам је храну, жељезo, cве највеће функције које је имала. Београд је био и остао град Црногораца. Нигдје нам љепше и лагодније није било него у Србији. А сад имамо нове пријатеље, оне који су убијали српску нејач и иживљавали се на Србима. Милије вам је све него српско. 

Црна Гора (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Мрзите сами себе, јер сте Срби и припадате широком корпусу српског народа. Ваља вам помоћ оних који су нас бомбардовали? Шта сте и ко сте постали? Проусташки народ. Обрукасте кукавци све претке и потомке. Сваки гроб прађедовски преорасте и обрукасте. Ко неће брата за брата, оће туђина за господара. Да се устане Сердар Јанко са Мојковца и његова бесмртна војска, другачији би били. Показао би вам он ко су браћа а ко душмани. 

И ти директоре КБЦ си Србин. Шта си се ти попишманио, улизице подмукла. Колико фамилије ти живи ође, а капетан Бањски Ћетко Пејов Ераковић би те научио ко си. Мало су нам дали, буквално све, а ми се инатимо ко мала ђеца и утркујемо у мржњи према Србима. Није ти лоше било док си специјалиозирао у Београду. Као да нам Марко Миљанов ништа није био и ништа у аманет оставио. Рођак ми више нијеси, препотентна работо и слуго. Као директор такве установе нећеш респираторе, који животе спашавају. Од кога те страх? 

Предсједника Србије нагло замрзјесте, само што је рекао да ће помагати Србе у Црној Гори. Није вам улазио у унутрашњу политику, а требао је. Светиње и цркве су српске. Но ви не знате да је јунаштво бранити другога од себе. Од браће крвнике направисте. Више личите на дјечи вртић но на озбиљне политичаре. Ја некад претјерам и преоштар сам, а то није добро. 

Патријах Павле, светац за живота је говорио "Биће нам боље кад ми будемо бољи". То важи и за мене. Преоштра ријеч сјече грђе но сабља. Зато опет по оној најпознатијој изреци Патријарха Павла, да кажем на крају: Ацу Ђукановићу желим брз опоравак. Доста смо ремија одиграли док сам играо кошарку у Приморју Херцег Нови. Породица је светиња и у њу се не дира. И не смије. Уз то био је и донатор појединим црквама у Црној Гори и то канонским. Ја рекох и спасих душу своју.

Американци поново штампају свој новац! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ПРавда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА