Најновије

СРБИН ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ НАСТРАДАО ЗБОГ МИЛОВЕ ПОЛИЦИЈЕ?! "Ниједног брата опростити нећемо!"

Имао сам обичај, јер сам у странци висока функција, да се јављам са мјеста гдје би ме послали као координатора (вођу) изборне кампање. Западала су ме само тешка мјеста, гдје је овај вођа мафије све куповао. Изузев Херцег Новог. Ту сам уживао и након мјесец, два само сачекао дан избора и убједљиву побједу. Кад би ме видио по сјеверу, лудио је, шизофренисао и то је добро долазило овима који се продају, јер им  је цијена дупло скакала. И ДПС је волио горе да ме види. 

Црногорска полиција! (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Тако ме западоше Шавник и Жабљак. Шавник мали, опустошен, центар довољно да купе и добијају. А у центру све социјални случајеви. Села около и прави домаћини сви за опозицију. И то га је луђело, види нас да код људи и коговића сједимо, а он и Милутин Симовић неким слинавцима нуде браве. Како се зечина без рамена утртио од редарске службе, потпоручника, капетана, подофицира? А све по закону. Од донација обичних грађана бољу униформу и сву опрему смо имали од Посебне јединице полиције и САЈ-а. Знао је да нас је преко 500, од тога 300 специјалци. Нијесмо му ми били јајара Синђелић и Паја Велимировић, лажни војвода, који је аутомате  нерастављене бацио у језеро, него озбиљна пријетња.

Да су из ДФ-а тад дали наредбу, владао би али мало морген. Зато је и звао на преговоре. Спасио га је човјек од ријечи и стари Београдски ђак. Него, друга је тема. Из Шавника, дођосмо на Жабљак. Дочека нас и отвори врата своје куће људина Жаро Караџић. Са своја три сина, момцима који перјаници могу бити и супругом. Попричасмо и остасмо да се боримо. Били смо дуго, ја нон стоп а момчад су долазила по потреби. Жаро је имао 140 кг али и висину. Сила. Да нас не издаше наши, добисмо га. И то глатко. Очекујемо гласове из Борја, мјеста на Жабљаку, а Жаро се узвртио као да осјећа превару и би тако. Добисмо упола мање. Наљути се вук горски па рече ,,Није ово Борје но мраморје,, Жара је убила полиција Милова, зато овако пишем. Једне прилике, уставили га на Жабљаку, имао је Етно село. Али право планинско а не ко она два шпијуна пјегава жутокљунца Благојевића, што организују такмичење у лежању, који су дали оглас ,,Тражимо собарицу која не иде на литије,,. Пуно хумора, поготово онога млађег што је учио самном. Ако буде такмичења ове године, кунем ти се лишо, доћу и довести момке да се такмичимо. Бешика нам је слаба свега ћемо га унередит. Само полако. 

Заустави полиција Жара, он исправан и неће да плати казну, пуче му филм и разоужа их. Само им је гаће оставио. Оде у станицу ,пријави се и у затвору оболи од бубрега. Ко зна колико га је Милова хунта тукла кад он без живота оста. Изашао Жара, опоравио се и добро смо се држали. Никад нијесам видио човјека да се тако носи са диализом   бубрега. Волио сам га као из куће, aли и он мене. Кад смо долазили из Београда, неста горива. Право код Жара. Упео се он ,сиови али нема. Велика је зима, па се дизел само троши. Али воља и жеља не изосташе. Нагледао се мој Жаро за живота оне љепоте Дурмитора, Савиног кука ,Црнога језера, Његовођа, Таре, Тепачког и Мотичког краја, као и Боботовог кука и свих дивота тога краја. 
Сило моја, узданице Срба Црне Горе из јуначке куће Караџић, почини брате наш и Бог нек ти пода мир. Међу тим боровима и јелама, амин. He ти српски крволоче и иЧевски Ал Капоне, ниједног брата опростит нећемо. Доста си их вала побио.

Ево шта је Мило тражио да НАТО пошаље у Црну Гору Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА