Најновије

МИЛОВА ПОЛИЦИЈА У КРИМИНАЛУ ДО ГУШЕ! Трговина дроге и цигарета најуноснији посао!

Пошто није обавјештена српска јавност о раду полиције, у Црној Гори да вам мало то приближим. Највећу корист од радa у полицији имају и имали су граничари. Командири и начелници пограничних јединица прибавили су  велики иметак, нарано, противзаконитим радњама и шверцом. Дрога и цигарете су најуноснији посао ове клике и криминалци тачно знају коме треба да се обрате у полицији да би сигурност њихове робе била загарантована. 

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Робу наравно прати АНБ. Политичари из  врха ДПС-а су критиковали поштене полицајце ,,Јер нијесу препознали државни интерес,, као Слобо Маројевић, Веско Маговче вић, Пеко Кнежевић и Душко Копривица, док у пензију није отишао. Лично се Обрад Мишо Станишић иначе посланик, у присуству  мога друга, обраћа овим ријечима појединим командирима бранећи повезаност криминала и врха државе. Ово су само неки примјери у пограничном појасу око Никшића. A замислите колико још оваквих примера има по сјеверу Црне Горе, морској обали и граници са Албанијом. 
Профит који праве заједно полиција и криминалци мјери се у милионима евра. Све људе на граници поставља Мојковачки клан на челу са Душком Марковићем, премијером Владе по рођачкој и кумовској линији. Слично о вом феномену, пажњу привлачи и партија коју оснива бивши полициски кадар. Бивши министар полиције Брајовић и Мићо Орландић, некадашњи заменик министра тада у рангу директора полиције уз свесрдну помоћ хотелијера ала Сплендид, покушавајући да уђу у парламент. Жарко Радуловић је изразио жељу да буде премијер Црне Горе, што су паметни људи касније протумачили као Изногудову жељу да буде султан умјесто султана. Не изненађује онда пуч у СДП-у. Идеолошки су исти, црногорске усташе, србомрсци, лупежи и шта би? Пуч је да не би заврто буквално уши Радуловићу, наредио Марковић  а аминовао Ђукановић. Све је извела Управа Полиције. Али изненађују људи који су у њему учествовали и сад воде СД. Орландић је био директор за вријеме афере ,,Молдавка СЧ,,. Тада је лично наредио истрагу против Мила Ђукановића, неиживљеног ждрепца. Чуди да му је мрки Чевљанин то заборавио. Мићов наум је тада био да га макне са политичке сцене, јер је имао све доказе да је крив. Мићо му је био спремио Спуж, таман као он касније породици Маровић, на челу са Светом која је отела пола милијарде евра и шета Београдом и он и син. Макар им паре узмите. 

Што  се тиче Брајовића,он као Даниловграђанин неће далеко јер му се ближи Спуж. Мораће одвговарати за фалсификовање дипломе, јер се зна да је у СДП ушао са стручном спремом, а био на неколика министарска мјеста. Све су у спрези са државом и полицијом покрали. Оставили саму ону усташку превезу Ранка Кривокапића да рекламира Јасеновац, велича Секулу Дрљевића и Штедимлију док ови битни све не покрадоше. 

Мило више није сексуални манијак, Орландић се морао повућ због најјачег у ЦГ и све цвјета. Лазовић то људски надгледа, но даде Бог Корону. Даде, па нек мене убије исто. Сезоне нема, Топ Хила, Фратела, нема ништа. Колики су малери и НATO ће пропасти. Кад су Мило и Црна Гора темељ стабилности ове Алијансе, пући ће као мјехур од сапунице. А  веза криминалаца и полицајаца расте .Главни каматаши и наркодилери у Црној Гори су инспектори. Нема везе што нам ђецу побише, но што небо ниђе није тако плаво као изнад Црне Горе. Пи!

Корона убија Европу?! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА