Најновије

НИКО НЕ ЗНА КОЛИКО ЈЕ ЗАРАЖЕНИХ! Црној Гори прети катаклизма!

Наш мали провизоријум Монтенегро суочава се са још мањим али опасним противником звани корона вирус. Као и увјек у кризним временима наша влада и наш мили предсједник су поступили онако како само они умију.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Више: Велимир Ераковић

Наиме за предсједника националног координационог тијела постављен је човјек који се бавио садњом кромпира, док је струка суштински потпуно занемарена. Министарство здравља нам пак води економиста, док се умјесто тестирања што већег броја грађана, спроводи диктаторска кампања затварања људи у куће, и то антиуставно. Наиме нико не би имао ништа против да је уведено ванредно стање, да је скупштина то изгласала или да је савјет за безбједност заједно са свим актерима политичког живота то урадио. Али не, нама је неформално ванредно стање и полицијски час увео говедар! Тачка! 

Тако је за трен пао мит о Милу као великом вођи. Не слушајући Мугошу и директора КБЦ Ераковића, улетио је у пакао Короне из којег се тешко излази. Никако. Највеће понижење је доживео тражећи медицинске убpусе. Али он се не умије ни задтиђет. Премало тестера им да би знали ко је све заражени. Једин болесна дјеца су у Црној Гори. Спрема се катаклизма.

Но, оставимо се сада тога, да пређемо на другу ствар. Наиме, чињеница је да је провизоријум Монтенегро одбио пет респиратора које је Србија била спремна да јој поклони. Исто тако је чињеница да провизоријум Монтенегро проси код својих НАТО партнера сапуне и пешкире? Хмммм, заборавио је предсједник Владе вјероватно да испроси и тоалет папир,  јер је врло потребан нарочито након њихових свакодневних изјава, треба све то побрисати да не остају флеке! Е сада, пошто, како смо већ поменули, просе сапуне и пешкире од НАТО-а, којег успут буди речено боли она ствар за Монтенегро, јер су се о свом јаду забавили, онда би нашој лудој влади било боље да те исте сапуне пешкире набави тако што ће натјерати монополисте Воли и Лаковић да исте набаве у великим количинама и да их донирају. Ем ће испасти да могу да контролишу монополисте, ем се неће понижавати и каљати нам образ пред свијетом. Мада они нам образ свакако каљају већ 30 година па можемо рећи да ово није изненађујуће. Тако је за трен пао у воду мит о Ђукановићу као великом политичару. Замислите кад тражимо медицинске убрусе и тестере. Нико не зна колико је заражених у Црној Гори, којој пријети катклизма ускоро.

Такође, показала је ова што би у карантину смјештени Небојша Медојевић рекао #луда_влада, да и у овим кризним временима не може да дјелује без антисрпства, па тако имамо нападе на СПЦ и на ДФ. Нису се чак ни удостојили да се Цркви захвале због спремности да уступи своје капацитете за карантин, као ни на донацији за два респиратора. Католичкој и исламској заједници су се уредно захвалили за много мање. Изненађујуће? Не, никако! Очекивано! Али ето, све ће ово једном проћи, дан ће без короне доћи, па ћемо се опет погледати у очи!

Трговина дроге и цигарета најуноснији посао! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА